WIM HOF METHODE WORKSHOPS

In de loop van de tijd hebben wij als mensen een andere houding ten opzichte van de natuur ontwikkeld en zijn we onze innerlijke kracht vergeten. Dit is het vermogen van ons lichaam om zich aan te passen aan extreme temperaturen en te overleven in onze natuurlijke omgeving. De Wim Hof-methode is gebaseerd op dit principe. Omdat we kleding dragen en de temperatuur thuis en op het werk kunstmatig regelen, hebben we de natuurlijke stimulatie van ons lichaam sterk verminderd, waardoor de eeuwenoude mechanismen die verband houden met onze overleving en basisfunctie worden aangetast. Omdat deze diepere fysiologische lagen niet langer worden geactiveerd, hebben onze lichamen niet langer contact met deze innerlijke kracht. De innerlijke kracht is een krachtige kracht die opnieuw kan worden gewekt door deze fysiologische processen te stimuleren via de Wim Hof Methode. Begin vandaag met het leren van de Wim Hof Methode en begin je reis naar een gelukkiger, gezonder en sterker leven.

Meditation by the Sea

WHM FUNDAMENTALS WORKSHOP

Stel jezelf in de deskundige handen van een gecertificeerde WHM-instructeur om de 3 pijlers van de Wim Hof-methode te leren: ademhalingstechniek, blootstelling aan koude en commitment. Ontdek hoe je blootstelling aan zuurstof en kou kunt gebruiken om lichaam en geest te optimaliseren en leer over de onderliggende fysiologie. Kosten: € 85, - euro pp.

Boekingsknop linkt door naar boekingssysteem op de website van de Wim Hof Methode (www.wimhofmethod.com)

Leaf

WHM 5 WEKEN PROGRAMMA

Op zoek naar meer begeleiding en coaching in de Wim Hof Methode? In het WHM 5 weken programma gaan we dieper in op de methode om deze in je leven te integreren. Wekelijks ontmoet je enthousiaste mede-beoefenaars en deel je jouw ervaringen. Door de huiswerk opdrachten kun je tussen de sessies zelfstandig aan de slag. Kosten: € 179,- euro pp.

Boekingsknop linkt door naar boekingssysteem op de website van de Wim Hof Methode (www.wimhofmethod.com)

Happy Hiking

WHM TRAVEL EXPERIENCE

Ben je klaar voor een levensveranderende ervaring? In de WHM Travel Experience wordt je getraind en begeleid door ervaren instructeurs, vergezeld door gelijkgestemde maar unieke individuen, en omgeven door een natuurlijke omgeving die perfect is afgestemd op deze uitgebreide onderdompeling. Samen zijn deze synergetische omstandigheden ideaal om alle fysieke en mentale voordelen van de Wim Hof-methode te stimuleren. Kosten: € 1.490,- euro pp (exclusief heen en terugreis naar Polen).

Boekingsknop linkt door naar boekingssysteem op de website van de Wim Hof Methode (www.wimhofmethod.com)

 
IJsbad Nick-11.jpg

STEL HIER JE VRAAG

Bedankt voor de inzending!