top of page
Uitreiking WHM.jpg

NICK VAN DER HOUT

Gepassioneerd Wim Hof Instructeur

Het leven om ons heen gaat sneller en sneller. Ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Informatie komt van alle kanten op je af en continue ben je bewust en onbewust bezig met keuzes maken. In het dagelijks leven merk ik dat veel mensen worstelen met deze druk waaronder ikzelf. Iedereen heeft zijn eigen manier om daarmee om te gaan. Voor mij is dit de Wim Hof Methode.
De dagelijkse ademhalingsoefeningen en koude douches brengen me volledig terug in het hier en nu. Ik heb nu een methode in handen om mijn stress kwijt te raken, weer vol energie te zitten en mijn hoofd koel te houden. Ideaal voor iemand die net als ik veel hooi op zijn vork neemt.
Het grappige is eigenlijk dat ik niet eens met dat doel aan de methode begonnen ben. De aanleiding was een zeer slechte ervaring met de kou tijdens een obstakel run en een aflevering van '24 uur met …' waarin Wim Hof te gast was. Het idee was om ‘even’ te leren met de kou om te gaan en die intrigerende man te ontmoeten. Maar het is geëindigd in het volgen van een volledig opleidingstraject tot Wim-Hof-instructeur en het met veel plezier geven van de workshops.
Tijdens mijn workshops wil ik anderen begeleiden in het ervaren van de methode en de achterliggende theorie toelichten. Aan het einde van mijn workshop heb je zelf de tools in handen om hiermee verder aan het werk te gaan.

Over mij: Over mij
bottom of page